Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


Η αποτελεσματική διοίκηση για εμάς πρέπει να είναι ανθρωποκεντρική, διαφανής και προληπτική. Αναγνωρίζουμε ότι η επιτυχία της κοινότητάς μας εξαρτάται από την ευημερία και την ενδυνάμωση των κατοίκων της. Ως εκ τούτου, οι κατευθυντήριες αρχές μας περιλαμβάνουν:

-         Προσβασιμότητα: Δεσμευόμαστε να είμαστε προσιτοί στο δήμο που υπηρετούμε. Συνεργαζόμαστε ενεργά με τους κατοίκους, συμμετέχοντας σε τοπικές εκδηλώσεις, συναντήσεις στο δημαρχείο και άλλες συγκεντρώσεις για να ακούσουμε τις ανησυχίες, τις ιδέες και τις φιλοδοξίες τους.

 

-         Λήψη αποφάσεων με βάση τα δεδομένα: Βασίζουμε τις πολιτικές και τις δράσεις μας σε αξιόπιστα δεδομένα και έρευνες. Χρησιμοποιώντας πρακτικές βασισμένες σε στοιχεία, διασφαλίζουμε ότι οι πρωτοβουλίες μας έχουν μετρήσιμο και θετικό αντίκτυπο στη ζωή των δημοτών μας.

 

-         Βιωσιμότητα: Δίνουμε προτεραιότητα στη βιώσιμη ανάπτυξη που ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ικανότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες. Η περιβαλλοντική συνείδηση και η υπεύθυνη διαχείριση των πόρων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της προσέγγισής μας.

 

-         Μακροπρόθεσμο όραμα: Σκεφτόμαστε πέρα από τις βραχυπρόθεσμες λύσεις και επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμων στρατηγικών που θα ανοίξουν το δρόμο για μια ακμάζουσα κοινότητα τα επόμενα χρόνια. Το όραμά μας εκτείνεται πέρα από τους εκλογικούς κύκλους, διασφαλίζοντας τη συνέχεια και την πρόοδο.

 

η ομαδα μασ

Είμαστε μια παθιασμένη ομάδα που είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση των αναγκών του δήμου μας. Η ομάδα μας αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα τεχνοκρατών και επαγγελματιών και επιχειρηματιών ο καθένας από τους οποίους προσφέρει μοναδικές δεξιότητες και προοπτικές. Μαζί, μας ενώνει ο κοινός μας στόχος: να οικοδομήσουμε ένα λαμπρότερο και πιο ευημερούν μέλλον για όλους τους κατοίκους.

Με επικεφαλής ένα έμπειρο και οραματιστή ηγέτη, τον Ανάργυρο Σοφίο, η ομάδα μας περιλαμβάνει υπεύθυνους  οργάνωσης – στρατηγικής, ειδικούς σε θέματα πολιτικής, εκπαιδευτικούς, επιχειρηματίες και υποστηρικτές. Κάθε μέλος μοιράζεται μια βαθιά αγάπη για το νησί μας και καθοδηγείται από την επιθυμία να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των κατοίκων της.

Πιστεύουμε στην προώθηση ενός συνεργατικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας. Μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας και της κοινής λήψης αποφάσεων, μεγιστοποιούμε τις συλλογικές μας δυνατότητες για να επιφέρουμε θετικές αλλαγές.

 

το οραμα μασ

Το Όραμά της ομάδας μας είναι ένα όραμα συμμετοχικότητας, ευημερίας και αρμονίας.  Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τα νησιά μας σε μία ελκυστική κοινωνία στην οποία όλοι θα θέλουν να είναι μέρος αυτής.


Οραματιζόμαστε μια κοινότητα στην οποία:

Οι ευκαιρίες αφθονούν: Κάθε κάτοικος έχει πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη και ευκαιρίες απασχόλησης, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

Ασφαλές και βιώσιμο περιβάλλον: Δεσμευόμαστε για τη διατήρηση της φυσικής μας ομορφιάς και τη δημιουργία ενός καθαρού, πράσινου και βιώσιμου περιβάλλοντος για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές.

Καινοτομία και πρόοδος: Αγκαλιάζουμε την καινοτομία και την τεχνολογία για τη βελτίωση των δημόσιων υπηρεσιών, την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας ζωής των κατοίκων μας.

Κοινότητα φροντίδας: Στα Κύθηρα έχουμε έμφυτη την ισχυρή αίσθηση της συλλογικότητας, όπου οι γείτονες υποστηρίζουν και αναβαθμίζουν ο ένας τον άλλον, καθιστώντας την ένα εξαιρετικό μέρος για να αποκαλείται σπίτι.

Ανταποκρινόμενη διακυβέρνηση: Η παράταξή μας είναι διαφανής, υπεύθυνη και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των ανθρώπων, καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μεταξύ των κατοίκων και των φορέων χάραξης πολιτικής.

Αυτάρκεια και αυτονομία: Σχεδιάζουμε ένα μέλλον στο όποιο τα νησιά μας θα έχουν αυτάρκεια, αξιοποιώντας στο μέγιστο δυνατό τους πόρους που διαθέτουν με αποτέλεσμα την αυτονομία τους.

Μαζί, προσπαθούμε να μετατρέψουμε αυτό το όραμα σε πραγματικότητα, χαράσσοντας μια πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον που δεν αφήνει κανέναν πίσω.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ